2273028890 περιοχή Βαρελλά, Σάμου sidirox@otenet.gr

 


Το κατάστημα ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου δομικών υλικών και ειδών υγιεινής, υποστηρίζοντας με σταθερότητα και αξιοπιστία τις ανάγκες των πελατών του.
Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η επιχείρηση μας έχει αναπτύξει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις των επαγγελματιών και των καταναλωτών.

Καθιστώντας την ποιότητα και την αξιοπιστία προτεραιότητές μας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές που παρέχουν υλικά υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζοντας έτσι την εγγυημένη ποιότητα και απόδοση σε κάθε προϊόν που προσφέρουμε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 


 

ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ

ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ

Άμμος σκυροδέματος, άμμος κονιαμάτων, ασβέστη, γαρμπίλι, χαλίκι, σοβάς, κεραμίδια, τούβλα κ.α. Για ολοκληρωμένες λύσεις χτισίματος, επισκευής, ανακαίνισης, είστε στο σωστό μέρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΡΩΜΑΤΑ & ΒΕΡΝΙΚΙΑ

ΧΡΩΜΑΤΑ & ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα είναι στο κατάστημά μας, τον απόλυτο προορισμό για να να βρεις τα χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο σου. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες & ερασιτέχνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Στην κατηγορία των ειδών υγιεινής θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα όπως νιπτήρες, μπιντέ, λεκάνες , καπάκια, καζανάκια, ντουζιέρες και αξεσουάρ μπάνιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παροχή Υψηλής Ποιότητας Προϊόντων & Πολύχρονη Εμπειρία

Παροχή Υψηλής Ποιότητας Προϊόντων & Πολύχρονη Εμπειρία

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες σε δομικά υλικά, ξυλεία, μόνωση, χρώματα και είδη υγιεινής, η ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ